• -80%

The Evil Within (Playstation 4)

kr118.40
kr23.68 Save 80%
Offer ends in:
Tax included

Bethesda

ID: A7K3G2

SKU: 81561

PEGI: 

Quantity
Last items in stock

  • Dine betalings informationer lagres ikke i vores system og kan ikke tilgåes via vores database. Dine betalings informationer lagres ikke i vores system og kan ikke tilgåes via vores database.
  • Afsendelse samme dag: ved bestilling inden (mandag-torsdag: 17:00, fredag: 16:00) Afsendelse samme dag: ved bestilling inden (mandag-torsdag: 17:00, fredag: 16:00)
  • Fortrydelse og returret
14 dage Fortrydelse og returret 14 dage

Produktbeskrivelse

Udviklet af Shinji Mikami - skaberen af den fantastiske Resident Evil serie - og det talentfulde hold på Tango Gameworks, The Evil Within er indbegrebet af ren overlevelse og rædsel. Oplev en foruroligende virkelighed, hvor du forsøger at bryde fri fra frygtelige skikkelser, der kun kunne findes i denne gruopvækkende verden. Kæmp mod uhyggelige væsner og oplev ægte rædsel, alle forstærket af banebrydende belysning og animation som er gjort mulig af en tilpasset version af id Tech 5 engine.

Under efterforskningen af et grufuldt massemord, støder detektiven Sebastian Castellanos og hans partnere på en mystisk og magtfuld kraft. Efter at have set slagtningen af andre officerer lokkes Sebastian i et baghold og bliver slået bevidstløs. Da han vågner, befinder han sig i en sindsforvirret verden, hvor hæslige skabninger vandrer blandt de døde.

Gennem ufattelige rædsler og kamp for overlevelse, begiver Sebastian sig ud på en skræmmende rejse for at opklare, hvad der er bag denne onde kraft.

  • Ægte Survival Horror vender tilbage: Shinji Mikami, faderen af survival horror er tilbage for at stå bag et nyt spil, med en uforglemmelig fortælling. Spænding og rædsel øger dramaet mens du udforsker spillets skræmmende verden. Du har begrænsede ressourcer til rådighed, mens du kæmper for din overlevelse og mod dyb frygt i denne perfekte blanding af rædsel og handling.
  • Brutale fælder og underlige skabninger: Oplev utænkelige rædsler og grusomme fælder, mens du kæmper for at overleve mod overvældende odds. Vend det onde mod sig selv ved at bruge de samme djævelske fælder mod overvældende og dødbringende skabninger.
  • Ukendte trusler: Mysterie og frygt, der slår og vrider omkring dig. Korridorer, vægge, døre og hele bygninger ændrer sig i real -time og fanger spillere i en virkelighed, hvor trusler kan forekomme på ethvert tidspunkt og fra alle retninger.
  • Det nye ansigt af Survival Horror-genren: Meget udformet miljøer og en indviklet historie er vævet sammen for at skabe en fordybende verden, der vil bringe spillerne til højden af spænding. Besejr uovervindelige rædsler og oplev det ultimative gys ved at opdage det onde inden i.
A7K3G2
2 Items

Data sheet

Udgave
Standard
Region
Engelsk
Platform
Playstation 4
Genre
Skræk
New product

You might also like