• -80%

Evolve (Playstation 4)

kr199.20
kr39.84 Save 80%
Offer ends in:
Tax included

2K Games

ID: A276JP

SKU: 87344

PEGI: 

Quantity
Afsendelse samme dag: ved bestilling inden (mandag-torsdag: 17:00, fredag: 16:00)

  • Dine betalings informationer lagres ikke i vores system og kan ikke tilgåes via vores database. Dine betalings informationer lagres ikke i vores system og kan ikke tilgåes via vores database.
  • Afsendelse samme dag: ved bestilling inden (mandag-torsdag: 17:00, fredag: 16:00) Afsendelse samme dag: ved bestilling inden (mandag-torsdag: 17:00, fredag: 16:00)
  • Fortrydelse og returret
14 dage Fortrydelse og returret 14 dage

Produktbeskrivelse

Jager du eller er du jaget, i en brutal verden, hvor det er menneskeheden mod naturen?

Skaberne af Left 4 Dead-serien, Turtle Rock Studios, bringer dig spillet "Evolve", som er næste generation af multiplayer spil. 4 spillere skal jage ét monster, der er styret af en 5. spiller, hvor man skal bruge alle sine færdigheder for at bevise at man er i toppen af fødekæden, i 4 mod 1 kampe.

  • 4 mod 1 - Tag med 3 venner ud for at besejre et monster eller vær et monster, der går i krig mod menneskene. Begge sider har adgang til mægtige våben og færdigheder som tilbyder en balanceret multiplayer oplevelse.
  • Kæmp som et hold eller alene - Vælg den side som passer din spillestil bedst. Spil som menneske som kommer i forskellige classes, som for eksempel Trapper, Support, Assault og Medic eller vær det mægtige monster som udvikler sig i løbet af kampen.
  • Vær opmærksom på dine omgivelser - På planeten "Shear" er naturen farlig. Pas på dine omgivelser da de enten kan være et kæmpe problem for dig eller brug dine farlige omgivelser, som våben mod din fjende.
  • Skab din egen karakter - Stig i niveau for at låse op for opgraderinger, nye skins og fordele til din favorit side: Menneske eller monster.
A276JP
3 Items

Data sheet

Udgave
Standard
Region
Engelsk
Platform
Playstation 4
Genre
Første person-skyder
New product