• -80%

Far Cry 5 (Playstation 4)

kr279.20
kr55.84 Save 80%
Offer ends in:
Tax included

ID: 4404FC5

Quantity
Afsendelse samme dag: ved bestilling inden (mandag-torsdag: 17:00, fredag: 16:00)

 • Dine betalings informationer lagres ikke i vores system og kan ikke tilgåes via vores database. Dine betalings informationer lagres ikke i vores system og kan ikke tilgåes via vores database.
 • Afsendelse samme dag: ved bestilling inden (mandag-torsdag: 17:00, fredag: 16:00) Afsendelse samme dag: ved bestilling inden (mandag-torsdag: 17:00, fredag: 16:00)
 • Fortrydelse og returret
14 dage Fortrydelse og returret 14 dage

Far Cry kommer til USA i det seneste kapitel af den prisbelønnede serie. 

Velkommen til Hope County, Montana. Dette idylliske sted er hjemstedet for et frihedselskende folk – og den fanatiske dommedagskult, The Project at Eden’s Gate. Under ledelse af den karismatiske profet Joseph Seed og hans hengivne søskende – The Heralds – har Eden’s Gate i ubemærkethed infiltreret alle aspekter af hverdagen i den engang så fredelige by. Da kulten bruger din ankomst til byen som et påskud for at tage magten, må du starte en oprørsbevægelse, der kan kæmpe for at befri regionen.
Du kan frit udforske Hope Countys mange floder, marker og endda også himmelrummet og slå dig løs med den største samling af våben og fartøjer, der nogensinde har været med i et Far Cry-spil. Du er helten i en historie, der udspiller sig i en spændende verden, som slår igen med alt, hvad den har – og som præsenterer dig for en interessant lokalbefolkning, der er med til at forme din historie på helt uforudsete måder.

Vigtige features:

TÆND ILDEN I HJERTET PÅ OPRØRSBEVÆGELSEN I KAMPEN MOD EN FANATISK KULT

Du er strandet i et fjendtligt territorium og skal finde allierede i lokalsamfundet, som kan være med til at tage kampen op mod den kult, der har besat Hope County i Montana.  • Spillet byder på et stort galleri af uforglemmelige personligheder, såsom Mary May, den lokale salonejer, Nick Rye, familiefar og flyentusiast, og pastor Jerome Jeffries, hvis sognebørn er kommet på afveje.


 • Rekruttér lejesoldater og brug dine særlige evner i sæt på op til tre ad gangen for at få overtaget i kampen mod The Project at Eden’s Gate.


 • Kommandér de specialtrænede Fangs For Hire: Kæledyr som du kan få til at understøtte dine spillestil.


 • Slå dig sammen med en ven i samarbejdsspil for to spillere, og oplev hele kampen mod dommedagskulten sammen.


FIND DIN EGEN VEJDu har friheden til at gøre, som du vil. Du bestemmer hvornår, hvor og hvordan, at tingene skal ske. • Lige fra det øjeblik du ankommer til Hope County, har du friheden til at håndtere verden på den måde, du ønsker.


 • For første gang i et Far Cry-spil er det dig, der er helten i historien. Vælg en avatar, og tilpas din figur.


 • Skab vanvittige og helt unikke oplevelser i Far Cry med baneværktøjet, og del dem med dine venner!


EN VERDEN I UDVIKLINGKæmp mod Joseph Seed og hans fanatiske følgere i en dynamisk, åben verden, der tilpasser sig og reagerer på de valg, du træffer. • The Resistance-måleren sørger for at verden udvikler sig på en meningsfyldt måde, når du kommer længere i spillet. Hver handling, du foretager dig, er med til at drive historien fremad.


Sabotér kultens dommedagsforberedelser for at lokke The Heralds ud i episke opgør i den åbne verden. 

Dine valg påvirker verden i takt med, at nye spilmuligheder dukker op ud af kaosset.DYNAMISK LEGETØJ

 • Drøn rundt på landet i de ikoniske, amerikanske biler, som du kan modificere. Oplev alt fra muskelbiler til lastbiler, ATV'er og traktorer.


 • Sæt dig i et fly, og kast dig ud i vilde luftdueller og bombetogter mod kulten.


 • Opdag naturens skønhed i Montana, mens du går på jagt, fisker og udforsker hele landskabet.
4404FC5
10 Items
2018-03-27

Data sheet

Udgave
Standard
Region
Engelsk
Platform
Playstation 4
Genre
Action, Free-Roam, Første person-skyder
New product

You might also like